iPhone 

1. lépés: Törölje a Safari gyorsítótárát

Megjegyzés: Ezzel kijelentkezteti Önt minden olyan webhelyről, amelyre bejelentkezett.

  1. Nyissa meg a „Beállítások” alkalmazást, és görgessen le az opciók 5. csoportjához (a „Jelszavak és fiókok” elemmel legfelül). Érintse meg a „Safari” elemet ennek a csoportnak az alján.
  2. Görgessen le, és koppintson az „Előzmények és webhelyadatok törlése” elemre.
  3. Érintse meg az „Előzmények és adatok törlése” lehetőséget.


2. lépés: Törölje az alkalmazás adatait

A más alkalmazások által tárolt adatok a „Beállítások” alatti „Használat” opcióval törölhetők.

  1. Érintse meg a „Beállítások” > „Általános” > „iPhone tárhely” lehetőséget.
  2. A képernyő alján láthatja alkalmazásait, az általuk elfoglalt tárhely mennyisége szerint rendezve. Érintse meg az „iFOREX” elemet.
  3. Jelölje be a „Dokumentumok és adatok” lehetőséget. Ha 500 MB-nál többet használ, érdemes törölni és újratelepíteni az alkalmazást szabad terület felszabadításához.
  4. Érintse meg az „Alkalmazás törlése” elemet, erősítse meg, majd lépjen az App Store-ba, és töltse le újra. Ez egy „tiszta” telepítés lesz adatok és dokumentumok nélkül.


3. lépés: Szabadítson fel memóriát iPhone-ja vagy iPad-je újraindításával

  1. Tartsa lenyomva a bekapcsológombot (az eszköz felső vagy jobb felső sarkában), amíg meg nem jelenik a „Csúsztassa a kikapcsoláshoz” felirat. Ha X-sorozatú iPhone-ja van, le kell nyomnia mind a bekapcsológombot, mind pedig a hangerő növelése gombot, amíg a csúszka meg nem jelenik.
  2. Húzza el a kikapcsolás csúszkát.
  3. Várja meg, amíg az eszköz teljesen kikapcsol, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot az iPhone ismételt bekapcsolásához.